Met InBalance 30 (her)ontdek je zelf jouw talenten en werkplezier

De bedrijfscoach van InBalance is niet iemand die jou gaat vertellen wat je het beste kunt doen. Wij vinden het belangrijk dat je hier zélf achter komt. Met het wetenschappelijk onderbouwde InBalance 30 vind je zelf oplossingen en door elke dag vragen te beantwoorden (her)ontdek je jouw talenten én je valkuilen.

Als je uitrekent hoeveel tijd je in je leven besteedt aan je werk, dan kunnen wij maar één conclusie trekken: zorg dat je er plezier in hebt. Ook buiten werktijd zit je dan beter in je vel. Toch loopt er bij sommige mensen op een bepaald moment iets ‘scheef’.

Het werkplezier verdwijnt en de baan wordt een last. Wisselen van werkomgeving is dan niet altijd de goede oplossing. Beter is om te kijken wat je zelf kunt veranderen aan de situatie.

Met InBalance 30 krijg je veel nieuwe inzichten. Wij helpen je om ze ook praktisch toe te passen, zodat je snel weer met plezier werkt. In 95% van de gevallen is dat al binnen 30 dagen!

Met het InBalance programma ben je elke dag ongeveer een kwartier bezig én het is leuk om te doen. Heb je vragen over ons programma? Stuur ons dan gerust een bericht.