Met InBalance 30 ervaren cliënten jouw coachkwaliteiten nog intensiever.

Je helpt ze om snel hun inzichten te vergroten en hun talenten te (her)ontdekken, met werkplezier als resultaat.
  • wetenschappelijk onderbouwd coachingsprogramma
  • optimaliseert het rendement van menselijk kapitaal
  • doorontwikkeld vanuit de Fight, Flight, Freeze-theorie en de Socratische dialoog
  • 95% van de cliënten behaalt binnen 30 dagen positief resultaat
  • ook toe te passen op leiders/managers en teams/afdelingen

In 30 dagen mensen begeleiden naar meer zelfinzicht

Met InBalance 30 help je jouw cliënten luisteren naar zichzelf, contact te maken met hun emoties en een positieve gevoelshouding te ontwikkelen. Dankzij dit online programma – in combinatie met face-to-face contact – bereikt een cliënt in 95% van de gevallen binnen een maand al positieve resultaten.

Je zal gemerkt hebben dat er ook onder jouw cliënten mensen zijn die verstrikt raken in hun gedachten en emoties. Of zelfs helemaal niet bij hun emoties kunnen komen. Daarmee raken ze vaak in conflict met de omgeving en vooral met zichzelf.

De gestructureerde methodiek van InBalance 30 ondersteunt je in de begeleiding van jouw cliënten en het online platform geeft je een goed overzicht van hun voortgang. InBalance 30 genereert bovendien voor iedere cliënt een uitgebreid eindverslag met grafieken en resultaten, inclusief jouw eigen opmerkingen en adviezen.

Als coach bereik je met InBalance 30 dus snel resultaat. Wil je weten hoe het InBalance 30-programma jouw coachende leven eenvoudiger maakt én zorgt dat jij en je cliënt uitstekende resultaten behalen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met Hian Oey via het formulier hieronder.