"Als je snel wilt gaan dan moet je het alleen doen. Als je ver wilt komen dan moet je het samen doen.”

- Afrikaans gezegde

Yael Schrijver – pragmatisch klinisch psycholoog
Zij was de grondlegger van de InBalance-methodiek in samenwerking met Hian Oey.

Als voormalig Associate Professor aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte zij vanuit haar gezegde “Ken je essentie en beperk je daartoe.”

Hian Oey – CoachCounsellor
Kenmerkend is zijn oog voor technische, intermenselijke en connectieve schoonheid.

Om daarmee mensen te inspireren hun volledige potentieel te ontwikkelen!

Samen met Yael Schrijver is hij de grondlegger van de InBalance-methodiek.

Anita Lotterman – Coach-Consultant
“Mijn missie is gemotiveerde medewerkers in een gezonde organisatie.”

De leidinggevende speelt hierin een cruciale rol.

Het is mijn passie om leidinggevenden te laten groeien en om ze de best mogelijke omgeving te laten creëren waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien.

Met meer dan 25 jaar ervaring in management en leidinggevende rollen spreek ik de taal van de leidinggevende én van de medewerkers op de werkvloer.

Wij halen het beste uit mensen

Het team van InBalance gelooft én weet dat ieder mens unieke talenten heeft. En als je talenten op de juiste manier gebruikt, dan word je daar gelukkig van. Mensen lopen regelmatig tegen factoren aan die ze belemmeren in hun werk. Hoe je daarop reageert, bepaalt je functioneren en daarmee je toekomst binnen de organisatie.

Kennis over jezelf en je omgeving zorgt er voor dat onwetendheid geen of weinig vat op je heeft.

Wij zetten daarom je eigen integriteit op de eerste plaats. Alleen maar met de vinger wijzen, mopperen of zelfs negatieve opmerkingen maken, brengt de oplossing immers niet dichterbij. Gelukkig is kennis over jezelf (en collega’s) aan te leren. Zodat egotripperij wordt omgezet in samenwerking en afkeuren verandert in aanmoedigen.

Let maar op: meer kennis over jezelf leidt tot een goed gevoel over jezelf en wat je doet. Het resultaat? Werkplezier, elke dag weer!

Kortom: wij zetten onze kennis, en de door ons ontwikkelde online begeleidingsprogramma’s, in om iedereen bewust te maken van hun potentieel én te zorgen dat ze het ook gebruiken. Doelgericht, vindingrijk en creatief, zodat iedereen ook geniet van de weg ernaartoe.