"Als je snel wilt gaan dan moet je het alleen doen. Als je ver wilt komen dan moet je het samen doen.”

- Afrikaans gezegde

Hian Oey – CoachCounsellor
Kenmerkend is zijn oog voor technische, intermenselijke en connectieve schoonheid.

Yael Schrijver – pragmatisch wetenschapspsycholoog
Werkt vanuit “Ken je essentie en beperk je daartoe.”

Wij halen het beste uit mensen

Het team van InBalance gelooft én weet dat ieder mens unieke talenten heeft. En als je talenten op de juiste manier gebruikt, dan word je daar gelukkig van. Mensen lopen regelmatig tegen factoren aan die ze belemmeren in hun werk. Hoe je daarop reageert, bepaalt je functioneren en daarmee je toekomst binnen de organisatie.

Kennis over jezelf en je omgeving zorgt er voor dat onwetendheid geen of weinig vat op je heeft.

Wij zetten daarom je eigen integriteit op de eerste plaats. Alleen maar met de vinger wijzen, mopperen of zelfs negatieve opmerkingen maken, brengt de oplossing immers niet dichterbij. Gelukkig is kennis over jezelf (en collega’s) aan te leren. Zodat egotripperij wordt omgezet in samenwerking en afkeuren verandert in aanmoedigen.

Let maar op: meer kennis over jezelf leidt tot een goed gevoel over jezelf en wat je doet. Het resultaat? Werkplezier, elke dag weer!

Kortom: wij zetten onze kennis, en de door ons ontwikkelde online begeleidingsprogramma’s, in om iedereen bewust te maken van hun potentieel én te zorgen dat ze het ook gebruiken. Doelgericht, vindingrijk en creatief, zodat iedereen ook geniet van de weg ernaartoe.