InBalance 30 vergroot de prestaties van jouw medewerkers

Met InBalance 30 ontdekken je mensen zélf de oplossingen. De waarde van eigen inzichten is namelijk veel groter dan standpunten of gedachten die worden aangedragen. Dat is de grote kracht van InBalance 30: onze bedrijfscoach begeleidt, jouw werknemer ontdekt. In 95% van de gevallen leidt dit binnen 30 dagen al tot positieve resultaten.

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Best een uitdaging, want al heb je professionals in dienst die allemaal hun sporen hebben verdiend: iedereen is anders. Dus iedereen reageert ook anders op situaties, zowel op het werk als privé. Dit kan situaties veroorzaken waarin sommigen minder goed functioneren. Het kan ook zijn dat iemand gewoon moet ‘bewegen’ – omdat hij of zij al te lang op dezelfde plek zit. Dan moet je ingrijpen of voorkomen dat iemand de energie verliest of – nog erger – afbrandt.

InBalance 30 is een door klinisch psycholoog Yael Schrijver ontwikkeld, wetenschappelijk onderbouwd online programma. Vanuit de gedachte van de Socratische dialoog stellen wij elke dag vragen aan de werknemer. Met de antwoorden (her)ontdekt iemand vervolgens zelf zijn of haar talenten én valkuilen.

Waardevolle inzichten, die wij helpen toe te passen zodat er weer met plezier wordt gewerkt. In 95% van de gevallen is dat al binnen 30 dagen. Mensen zelf de oplossingen laten ontdekken is de kracht van InBalance 30: de waarde van eigen inzichten is veel groter dan standpunten of gedachten die worden aangedragen. Kortom: onze bedrijfscoach begeleidt, jouw werknemer ontdekt.

Wil jij méér halen uit je medewerkers? Wij vertellen je er graag meer over.