De voordelen van online coaching

Coaching voor organisaties

     en teamleden die optimaal willen presteren

Top

In vier weken positieve resultaten behalen

Concentreren op oplossingen

Nieuwe inzichten verwerven met ervaren coaches

Top
Top
Top
Top

Intake bij de coach voor persoonlijke ontwikkeling

 

 

In het intakegesprek met onze coach worden uw doelen voor de persoonlijke ontwikkeling bepaald. Die informatie wordt besproken en geanalyseerd in een dialoog, om samen met u uit te zoeken waar de werk-problematiek zit. In de ontwikkelingsgerichte coaching helpen wij dan de deelnemer om zich bewust te worden van ingesleten valkuilen en vervolgens te focussen op oplossingen. Daarmee leert u een nieuwe en praktische aanpak om zo in de toekomst 'oude' valkuilen te vermijden.

 

 

 

Casussen bij onze coach voor duurzame persoonlijke ontwikkeling

 

De deelnemer voert dagelijks, via een besloten en beveiligde website, casussen "scans" uit die gaan over zijn of haar werkbeleving en visie daarop. Directe feedback hierover geeft werkbare inzichten.

 

 

 

Online persoonlijke begeleiding vanuit Amstelveen

 

Naast de casussen geeft de deelnemer in een dagelijks bericht - het "Eigen Verhaal" - de dagbeleving weer, met daarin het regelmatig weerkerend probleem. Het "Eigen Verhaal" is een essentieel onderdeel van het traject. In dialoog met de coach krijgt de deelnemer zicht op de effecten die de problematiek heeft op collega's, op de deelnemer zelf en op de werkomgeving.

 

Intensieve training tijdens de online persoonlijke begeleiding vanuit Amstelveen 

 

Het is elf uur in de avond van zaterdag 13 augustus 2016, in Rio de Janeiro, wanneer Michael Phelps een gouden medaille wint voor het Amerikaanse zwemteam. Het is zijn 23ste! Tijdens vier Olympische Spelen, de laatste in Rio de Janeiro, veroverde Michael Phelps maar liefst 23 gouden medailles! In zijn hele carrière heeft hij 83 medailles gewonnen. Hoe heeft hij dat gedaan? Door zes uur per dag te zwemmen en dat zes dagen per week!

 

 

Intensieve en ontwikkelingsgerichte coaching door een professional uit Amstelveen

 

In de ontwikkelingsgerichte coaching met de InBalance-methodiek begeleiden wij jouw medewerker naar zijn of haar "Olympisch Goud in het Werk" door hem of haar gedurende vier weken iedere dag te begeleiden naar positieve resultaten. In die tijd vindt ook een persoonlijke intake plaats op de werkplek, een tussentijds gesprek en slotgesprek. Dagelijks zal een deelnemer zo'n 15 tot 20 minuten bezig zijn met het traject. 

 

 

Top
Top

 

Zorgvuldigheid

 

 

Deelnemers kiezen zelf het moment dat hen het beste uitkomt om de casussen en het “Eigen Verhaal” te doen. Dagelijks kiest de werknemer zelf het juiste moment en een locatie die het beste uitkomt en bijdraagt om weloverwogen en zorgvuldig de casussen uit te voeren.

 

Diepgang tijdens de online ontwikkelingsgerichte coaching vanuit Amstelveen

 

Door de zorgvuldigheid in het dagelijks contact met ervaren coaches ontstaan nieuwe inzichten op het onderwerp en probleem. Meestal ontstaat aan het einde van de tweede week dan ook de doorbraak; een "aha”-moment. 

 

Effectiviteit van de online persoonlijke begeleiding

Na de persoonlijke kennismaking van het intakegesprek vindt er twee weken later een tussentijdse evaluatie plaats tussen coach en deelnemer. Face-to-face wordt aandacht gegeven aan punten die tijdens de online coaching naar voren kwamen.

 

 

Afsluiting

De dagelijkse casussen zijn verwerkt in samenvattingen en grafieken. De casussen en adviezen geven de deelnemer inzicht in een aantal werkgerelateerde zaken. In een persoonlijk gesprek ter afsluiting van deze korte ontwikkelingsgerichte coaching periode, door een professional uit Amstelveen, krijgt de deelnemer een aantal duidelijk omschreven handvatten mee voor de toekomst.

 

Resultaat

De intensieve en persoonlijke online begeleiding resulteert na vier weken in een grotere veerkracht en met meer plezier kunnen functioneren zowel op het werk als in de privésfeer.

 

 

 

Ga vooruit dankzij persoonlijke begeleiding
 

Wens je meer informatie te ontvangen over de online voordelen van persoonlijke begeleiding door jouw coach of ons bedrijf in Amstelveen? Ben je benieuwd naar ontwikkelingsgerichte coaching voor jouw bedrijf, in regio Amstelveen, of wil je de veerkracht van jouw werknemers stimuleren middels coaching monitor? Contacteer ons dan via +31 020 345 5751 of vul het contactformulier in.

online  begeleiding coaching

HOME - Online  Coaching - Master Your Conscious Self

Enter your text here

Enter your text here

Nederlands
English